18/05/2020

Beste dorpsgenoten, het COVID-19 virus heeft ons dagelijks leven ingrijpend veranderd; in menig huisgezin laten de consequenties zich duidelijk voelen. Door gedeeltelijke of gehele sluiting hebben onze lokale middenstand en horeca-gelegenheden het extra moeilijk.

De middenstand en de horeca zijn essentieel in onze kleine dorpskernen. Zonder hen veel minder bekende gezichten en minder kans voor een gezellig praatje en een warme ontmoeting. Het gevolg laat zich raden: lege winkelstraten, geen plekjes om iets te eten en te drinken en dus vaker de auto pakken op weg naar een parkeergarage in een nabije stad.

Onze lokale middenstand is voor ons net zo ‘eigen’ als onze Groene Hart Koerier met zijn nieuws over onze dorpen. En iets wat ‘eigen’ is, moeten we - ook in moeilijke tijden - steunen teneinde het te behouden.

De oproep van de Lionsclub Rijnwoude aan u allen is daarom:

‘Steun de lokale middenstand en horeca in onze mooie dorpen!’

Lionsclub Rijnwoude