10/12/2017

Ook in 2018 zal de Lionsclub Rijnwoude weer de traditionele wandel- en fietstochten organiseren op 2e Pinksterdag. Dit jaar is dat op maandag 21 mei. In het mooie Groene Hart zijn dan weer diverse mooie routes uitgezet met voor elk wat wils. Wandelen of fietsen van korte of lange routes; er is veel mogelijk. Onderweg zijn er voldoende plekken om te stoppen en te genieten van de omgeving of een lekkere versnapering. De opbrengst van deze Omloop bestaande uit de startgelden en sponsorgeld stelt de Lionsclub beschikbaar aan een goed doel. Ook dit jaar zal dat weer de Zonnebloem zijn, met de plaatselijke afdelingen van Rijnwoude Noord- en Zuid zal er gezocht worden naar een leuke dagbesteding waarbij zoveel mogelijk Zonnebloem leden mee kunnen doen en een leuke dag kunnen hebben.

Doet u ook weer mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Zonnebloem?

Hieronder treft u nog wat foto's genomen tijdens editie 2017.

De stempelposten zijn goed herkenbaar aan de LC Beachflags. Op de stempelpost is ook altijd een gezonde versnapering te verkrijgen voor onderweg.

De stempelposten zijn goed herkenbaar aan de fraaie LC beachflags

Voor meer informatie omtrent startplaatsen en starttijden 2018 klikt u hier